top of page

INDIVIDUALNI PROGRAMI ZA

RAZVOJ VEŠTINA I JAČANJE

SVAKOG POJEDINCA

eduk_pojed_01.jpg

AKO NIJE SLOMLJENO, SLOMI GA!

Individualni rad i edukacija svakog od nas, kao i razvoj sopstvene karijere, je proces koji traje čitav život i nikada se ne završava. Ukoliko danas smatrate da ste uradili sve što ste mogli za sebe i svoj napredak, već sutra se možete naći u problemu. Sa druge strane, ukoliko pomislite da ne možete ništa više učiniti za svoju dalju karijeru, opet se varate, uvek postoji put kojim možete doći do uspeha.

Svojim iskustvom i savetima mogu vam pomoći da uspešno analizirate svoju dosadašnju poslovnu karijeru, razmotrite dobre i loše odluke koje ste doneli, definišete i napravite plan za dalji razvoj i odredite put kojim ćete do zadatog cilja doći.

Ukoliko ste na putu kojim se krećete izgubili motivaciju, inicijativu, hrabrost ili želju za radom na sebi i svojoj karijeri, pomoći ću vam da sve to povratite i ponovo se vratite na staze uspeha. Zajedno možemo doći do toga da spojimo lepo i korisno, da vam posao postane hobi. Nemojte čekati da neko drugi reši vaše probleme, preuzmite stvari u svoje ruke i donesite, ukoliko je to neophodno, i teške odluke.

bottom of page